STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Winkler og co. indtog Aalborg

Tim Winkler viste klasse i Skjern-målet i sejren på 27-24.

Med 20 redninger var Tim Winkler en af hovedmændene bag en flot Skjern-sejr på 27-24 i Aalborg. Lasse Mikkelsen topscorer med otte mål.

Af Kenneth Thygesen

En imponerende præstation af Skjern i Aalborg betød, at de grønblusede for tredje gang i træk kunne vende hjem fra Aalborg med en sejr i bagagen.

Skjern vandt 27-24 i en hektisk kamp i Gigantium Isarena, hvor et hav af udvisninger, hårde tacklinger og tabte bolde stjal rampelyset.

Parløb i første halvleg
Kampen startede indledningsvist med et Skjern-mandskab i teten. Bagkæden med Henrik Møllgaard, Lasse Mikkelsen og Kasper Søndergaard havde godt styr på Aalborgs defensiv, og det gav en hurtig føring på 5-2.

Hjemmeholdet kom dog bedre og bedre med og fik kontakt ved 9-9, men Skjern var alligevel konstant et enkelt skridt foran i de første 20 minutter. Det skyldtes blandt andet en storspillende Tim Winkler, der endnu engang var direkte ond ved Skjerns modstander.

I slutningen af første halvleg fik Aalborg dog overtaget. Skjerns angrebsspil var uden tempo, og da Skjerns forsvarsmidtzone tilmed løb ind problemer overfor de stormende Aalborg-bagspillere, kunne nordjyderne gå til pause med en føring på 13-12.

Aalborg løbet over ende efter pausen
Efter pausen var det et fornyet Skjern-hold, der entrerede banen. Med Lasse Mikkelsen som angrebsdirigent og Tim Winkler som betonmur i målet løb Skjern fra Aalborg. 13-12 til Aalborg blev vendt til Skjern-føring på 19-16 og senere 22-17. Aalborg forsøgte at gå mere offensivt til værks i forsvaret, men nordjyderne kom ikke tættere på, før det var for sent.

Skjern på førstepladsen
Eks-Aalborg-spillerne Henrik Møllgaard, Lasse Mikkelsen, Thomas Klitgaard og Kristian Gjessing kunne dermed række armene i vejret og lade jublen bryde ud med Skjern-holdkammeraterne løs på den gamle hjemmebane.

Skjern har med sejren på 27-24 maksimum point efter de første to kampe og ligger således fortsat på førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen.