STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Viktor Bergholt forlader Skjern til sommer

Den 23-årige venstrefløj forlader de grønblusede til sommer i jagten på en større rolle og fast startplads.

- Jeg har haft virkelig mange overvejelser gennem de sidste mange måneder, for jeg elsker klubben og det har altid været min største drøm at spille i den grønne trøje. Derfor kan det lyde underligt, at jeg nu siger farvel til sommer, men jeg gør det her, for at blive en endnu dygtigere fløjspiller.

- Der er en enorm dygtig fløjkollega i Bjarke Christensen, som betyder hård konkurrence på posten, og den kamp var og er jeg klar til at tage op. Men jeg tager skiftet væk fra Skjern, fordi jeg tror og håber på, at en større rolle kan medvirke til, at jeg bliver endnu dygtigere. Skjern Håndbold har og vil altid fylde meget hos mig, og derfor håber jeg heller ikke, at det bliver et endegyldigt farvel til sommer, siger Viktor Bergholt.

Sportschef Thomas Klitgaard forstår Bergholts ønske, som han kalder en moden beslutning.

- Viktor har været igennem en hurtig og eksplosiv udvikling i Skjern- trøjen, og havde en vigtig rolle i vores succes i sidste sæson. Han er en ung fløjspiller, der skal ud og have erfaring med fast spilletid hver uge, hvilket vi forstår - selvom vi gerne havde set ham fortsætte sin udvikling hos os. Han har truffet en moden beslutning, som vi bakker op om, og så håber vi, at vores veje mødes igen i fremtiden, siger Thomas Klitgaard.