STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

"Vi viste stor moral" - Kasper Søndergaard om Skjerns comeback-sejr mod Holstebro

Af Kristian Bro

Skjern Håndbold spillede lørdag aften en intens træningskamp mod TTH Holstebro i Videbæk Idræts & Fritidscenter. På trods af en udfordrende første halvleg, hvor Skjern var bagud 13-16, lykkedes det de grønblusede at vende kampen og sikre en sejr på 30-29.

Videbæk-hallen var fyldt med tilskuere, der fik en spændende kamp at se. Kampen bar præg af mange tekniske fejl, men Skjern-mandskabet holdt hovedet koldt i de afgørende minutter og trak det længste strå. Kampen var ikke uden dramatik, da TTH Holstebro fik et rødt kort efter en hård tackling på Mads Bjergfelt. 

Skjerns cheftræner Mathias Madsen var desværre fraværende på grund af sygdom, så det var assistenttræner Kasper Søndergaard, der styrede slagets gang fra sidelinjen. Efter kampen udtalte Søndergaard:

- Træningskampe bliver ofte lidt rodet, fordi vi skifter meget ud og prøver forskellige ting af. Jeg synes dog, at drengene kan være stolte af denne præstation. Vi viste stor moral ved at komme tilbage, selvom vi var bagud med tre mål ved pausen. Vi brændte en del og lavede nogle dumme fejl, men det er stærkt i en træningskamp at kæmpe sig tilbage. Vi begyndte at dække bedre op, scorede på vores chancer, og Tim leverede nogle vigtige redninger i slutningen af kampen.

- Selvom det kun var en træningskamp, er det altid dejligt at vinde. Det er ikke resultatet, der er det vigtigste i disse kampe, men vi får finpudset mange ting. Og sejre avler sejre, så det var rart at trække det længste strå i dag, selvom det var på et hængende hår, siger Søndergaard.

Skjern Håndbold spiller næste træningskamp på tirsdag, hvor Skive fH kommer på besøg i Skjern Bank Arena. Der er gratis adgang - kampstart kl. 18.00