STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tryghedsnarkoman i landstrænerens tanker

I søndags blev Laursen præsenteret i Skjern-trøjen.

Skjerns nye målmand, tryghedsnarkomanen Kristoffer Laursen, er af landstræner Ulrik Wilbek omtalt som et af de største målmandstalenter i Danmark.

Af Kenneth Thygesen

Tidligere på sæsonen var det Aalborg-profilen Henrik Møllgaard, der blev præsenteret som ny Skjern-spiller fra sommer, og i søndags var det så Skives målmandstalent Kristoffer Laursen, der blev præsenteret i Skjern Bank Arena.

22-årige Kristoffer Laursen havde meldt ud, at denne sæson blev den sidste i Skive, hvilket kastede en masse tilbud af sig fra danske topklubber. Valget faldt dog på Skjern Håndbold.

”Der er specielt én grund til, at det blev Skjern. Jeg er tryghedsnarkoman ud over alle grænser, og derfor var den helt overskyggende årsag, at jeg skulle befinde mig godt i min kommende klub. Jeg præsterer ikke, hvis jeg ikke har det godt, og jeg følte fra første sekund i mine samtaler med Skjern, at her kan jeg få det godt,” fortæller en ærlig Kristoffer Laursen.

Kristoffer Laursen vil til sommer skifte en tilværelse som stensikker førstemålmand ud med en tilværelse som en direkte konkurrent til Skjerns nuværende førstemålmand Tim Winkler. En omvæltning, men en spændende udfordring, lyder det.

”Det er jo både positivt og negativt. Både Tim og jeg er klare førstekeepere i klubberne, så det bliver en stor udfordring for os, men til gengæld bliver det udelukkende en fordel for holdet. Jeg kender Tim fra landsholdet, og han er en meget behagelig fyr at være sammen med, hvilket er vigtigt for mig, når vi skal konkurrere benhårdt,” siger Kristoffer Laursen.

Wilbek tror på Laursen
Under EM i Serbien kunne man i Morgenavisen Jyllands-Posten læse en artikelserie om de største danske håndboldtalenter.

Her blev Skjerns nye målmand fremhævet som ”det største navn i kuldet af danske målmandstalenter” og fik fornem ros af herrelandstræneren.

”Lad mig nævne Kristoffer Laursen fra Skive. Han er ikke klar til det helt store endnu, men han er enormt spændende. Det er nærmest alene hans skyld, at Skive har point i ligaen,” udtalte landstræner Ulrik Wilbek.

Kristoffer Laursen har skrevet under på en toårig kontrakt med start fra 1. juli 2012.