STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tiltrængt sejr i Grindsted

Af Nicklas Thygesen

To tiltrængte point til kontoen.

Skjern Håndbold kom tilbage på sejrssporet, da vestjyderne gæstede oprykkerne fra Grindsted tirsdag aften.

Mathias Madsens drenge fik en flot start, og bragte sig i front med 6-2 - en føring, der kampen igennem stille og roligt blev velbevaret.

Gennem samtlige 60 minutter spillede værterne i syv-mod-seks, hvilket de to nyudtagede landsholdsspillere i Vetle Rønningen og Emil Bergholt styrede på fornemmeste vis i Skjern-defensiven foran en veloplagt Christoffer Bonde i målet.

I modsatte ende viste Jakob Rasmussen og Noah Gaudin klasse i første halvleg, mens Joaquim Nazaré var skarp efter pausen - ligesom Mads Bjergfelt kom ind og leverede et flot indhop med to scoringer.

Skjern vandt i sikker stil med 30-24 med Joaquim Nazaré og Noah Gaudin som delte topscorere med fem mål.

Næste opgave venter på lørdag, når mestrene fra Aalborg Håndbold er modstanderen på udebane.