STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tidligere Champions League-vinder skifter til Skjern

Matthias Flohr får nummer 17 i Skjern. 

Skjern Håndbold henter den 33-årige Matthias Flohr for resten af sæsonen.

Skjern Håndbold henter en markant skikkelse fra konkursramte HSV, idet vestjyderne har indgået en aftale for resten af sæsonen med tyske Matthias Flohr.

Den 33-årige allround-spiller har i de seneste 11 sæsoner optrådt i den blå-hvide HSV-trøje, hvor han i 2013 var med til at løfte det fornemme Champions League-trofæ.

Matthias Flohr står noteret for mere end 550 kampe for HSV, og ifølge cheftræner Ole Nørgaard kan allround-spilleren med sit fighterinstinkt og erfaring fra den tyske Bundesliga, lægge et lag yderligere på vestjydernes spil i foråret.

- Med Matthias Flohr har vi fået tilført en vindertype, der har prøvet at vinde et stort antal nationale og internationale titler, herunder Champions League for hans klub HSV, siger cheftræner Ole Nørgaard og uddyber:

- Matthias Flohr personificerer et indædt fighterinstinkt og kombineret med hans årelange erfaring fra den tyske Bundesliga, ser vi frem til at han bliver en del af vores spil i forårets kampe, siger Ole Nørgaard.

Den 33-årige tysker tiltræder med øjeblikkelig virkning i Skjern Håndbold, og han glæder sig til de nye udfordringer:

- I forhold til situationen i Hamburg er dette en perfekt mulighed for mig, og jeg ser frem til at prøve kræfterne af i Danmark og ikke mindst i Skjern Håndbold, udtaler Matthias Flohr og fortsætter:

- Det har været en turbulent tid, men nu glæder jeg bare til igen kun at skulle kunne koncentrere mig om at spille håndbold.

- Vi er naturligvis glade for, at det er lykkedes at få aftalen på plads, hvilket kun kan lade sig gøre, da vi har en stor loyal opbakning, udtaler Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen og retter i denne sammenhæng en særlig tak til Hydra-Grene A/S, som bliver personlig sponsor for Matthias Flohr.