STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tålmodig venstreback holder sig klar

 Markus Olsson & co. skal op mod Ungarn, Rusland og Danmark i mellemrunden. 

Markus Olsson og resten af det svenske landshold tager i aften mod Rusland i det første opgør i mellemrunden.

Af Nicklas Thygesen

En sejr over Slovenien i gruppespillet var nok for Staffan Olssons svenske mandskab.

Trods to smalle nederlag mod henholdsvis Spanien og Tyskland, er Markus Olsson & co. klar til mellemrundens første møde, når Rusland er aftenens modstander i Wroclaw.

Selvom svenskerne ikke formåede at tage point med over i mellemrunden, ser Skjerns venstreback store muligheder for at hive point hjem mod Ungarn og Rusland. 

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft to point med over i mellemrunden. Men vi bliver bedre og bedre for hver kamp vi spiller, og stemningen i truppen er i top, så jeg ser store muligheder for point mod Ungarn og Rusland, siger Markus Olsson.

Venstrebacken har haft hård kamp om pladserne på det svenske landshold, idet fire venstrebacks er udtaget til truppen. Trods begrænset spilletid hidtil under slutrunden forholder den 25-årige bagspiller sig i ro.

- For mit eget vedkommende er chancen for spilletid måske ikke så gode, da jeg er nummer fire på venstreback, som tingene ser ud lige nu. Men alt kan ske og tuneringen er lang, så jeg står klar når muligheden byder sig, siger den svenske landsholdsback.

Sveriges opgør mod Ungarn fløjtes i gang kl.20.30.