STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Svenssons pil peger opad

Skjern Ultras havde i oktober lavet et flot banner til ære for Daniel Svensson.

Daniel Svensson bevæger sig planmæssigt tilbage mod toppen, mener cheftræner Ole Nørgaard.

Af Kenneth Thygesen

Det var en tilgang af de mere specielle af slagsen, da Skjern Håndbold i sommer præsenterede Daniel Svensson som klubbens nye spiller.

Da kontrakten blev underskrevet, havde han ikke spillet håndbold i flere måneder på grund af en kræftsygdom, og da bagspilleren gjorde comeback i oktober, var det hans første håndboldkamp i ni måneder.

Men Svensson er tilbage og siden den flotte comeback-kamp mod Ribe-Esbjerg i starten af oktober, har bagspilleren været med på lige fod med holdkammeraterne.

Ifølge cheftræner Ole Nørgaard går alt også om planlagt med den skudstærke bagspiller.

- Det har hele tiden været planen, at han i efteråret skulle snuse lidt til spillet. Nu er der mulighed for en masse grundtræning i januar, og så tror jeg fuldt og fast på, at vi i foråret får en spiller, der bliver afgørende for os, siger Ole Nørgaard.

En anden udgave i foråret
Cheftræneren har til de mange træningspas oplevet en spiller, der har reageret positivt ovenpå sin alvorlige sygdom. Pilen er i den grad opadgående, og selvom Daniel Svensson i kampene har leveret med blandet succes, hvilket han selv har erkendt, er Ole Nørgaard ikke spor bekymret. Tværtimod.

- Vi er fuldstændig på sporet med Daniel. Jeg har en klar forventning om, at han i foråret kommer i en helt anden udgave, og der er ingen grund til at være nervøs. Man kan se til træning og i kampe mod fx Aalborg og Skanderborg, at han er en fantastisk dygtig spiller, siger Ole Nørgaard.

- Man skal holde sig i baghovedet, at manden har været i et ekstremt forløb og derefter skal spille sig ind på et stærkt hold med spillere, der ikke bare viger pladsen, siger Ole Nørgaard.