STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Sundhedsstab fortsætter i Skjern

John Bruun og Hans Jensen fortsætter hos vestjyderne i de næste to år. 

Skjern Håndbold har forlænget kontrakten med sundhedsstaben bestående af sundhedschef John Bruun og fysioterapeut Hans Jensen for yderligere to år.

Af Nicklas Thygesen

De har været et fast makkerpar uden for banen igennem de seneste fem sæsoner - og sådan forbliver det også de kommende to år.

Sundshedsstaben Hans Jensen og John Bruun har sat deres signatur på endnu en kontraktforlængelse hos de grønblusede, som gælder frem til 2018.

- Jeg er glad for at klubben synes jeg kan bruges fremover. Det har været fantastisk at være en del af den rejse, som Skjern har været på gennem de sidste 5 sæsoner. At jeg nu kan være med til at fortsætte med at sætte mit præg på holdet et stykke ud i fremtiden, er jeg beæret over, siger Hans Jensen og tilføjer:

- Jeg går glad på arbejde hver dag, og det vil jeg fortsætte med så længe jeg arbejder for Skjern Håndbold, siger fysioterapeuten. 

Direktør i Skjern Håndbold, Henning Kjærgaard, er ligeledes begejstret for kontraktforlængelsen. 

- For Skjern Håndbold er kontinuitet på og uden for banen et afgørende parameter. Vi har i Hans Jensen og John Bruun en utrolig stærk sundshedsstab, så vi er naturligvis meget tilfredse med forlængelsen, siger Henning Kjærgaard.