STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søren P. agerede plankeværk

Der var stor grund til jubel for Søren Pedersen flere gange i Skjern-målet.

Søren Pedersen sørgede for at opretholde de høje redningsprocenter i Skjern-målet, da han flere gange lukkede helt af i gårsdagens kamp.

Af Lone Jørgensen

15 redninger og endda flere gange nogle kæmpestore af slagsen.

Jo, Søren Pedersen stod en stærk kamp i Esbjerg i går, da Skjern vandt med 26-21. På trods af, at hjemmeholdet til tider fik sendt velkvalificerede skud afsted forbi Skjern-forsvaret, sørgede Søren Pedersen alligevel for, at de havde mere end svært ved at omsætte skuddene til mål.

Han var dog også svært tilfreds med kampen.

- Opgøret forløb helt, som vi ønskede. Ribe-Esbjerg gjorde det, vi gerne ville have, og de kom ikke til mange chancer i det stationære spil, fordi vi igen idag dækkede rigtig godt op, sagde Søren Pedersen, der gav forsvaret en stor del af æren for, at han selv kunne spille en brandkamp.

Fantastisk samarbejde
- Magnus stod rigtig godt i fredags, og idag gik det godt for mig i målet. Det er i høj grad forsvarets fortjeneste, hvor de har fået gang i et godt samarbejde. Myrhol og Klitgaard er rigtig gode for hinanden, hele 4er-blokken arbejder fantastisk sammen, og fløjene gør det også rigtig godt, sagde Skjern-keeperen.

Om det høje defensive niveau kan opretholdes i den næste kamp, skal vise sig på onsdag. Her møder vestjyderne Bjerringbro-Silkeborg hjemme i Skjern Bank Arena.

NYHEDER