STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard ærgerlig over slutfasen

Det var fra en noget nær umulig position, Kasper Søndergaard fik chancen efter tid. Foto: Steffen Bloch

Skjerns Kasper Søndergaard mente efter kampen i går, at Skjern burde have fået mere ud af kampens sidste angreb.

Af Lone Jørgensen

Set over hele kampen var Skjern-topscorer i gårsdagens uafgjorte opgør, Kasper Søndergaard på sin vis tilfreds med det ene point.

Men det ærgrede ham alligevel, at holdet ikke fik scoret i det sidste angreb, hvor bolden var på vestjydernes hænder i et minut.

- Med tre minutter igen kom vi foran med et mål. Så kom de op og scorede, og derefter havde vi så et minut med bolden. Ole sagde hurtigt til mig, at han ville tage en time out efter 25 sekunder, så vi kørte med vilje ikke helt på. Efter time outen fik vi ikke sat noget ordentligt op, og det var noget rod, for det burde vi have gjort. Så på det punkt var det slet ikke godt nok, sagde Kasper Søndergaard.

Angrebet flød ikke
Uanset kampens slutning mente han, at Skjern altid burde kunne vinde en hjemmekamp mod Bjerringbro-Silkeborg, men i går var der for mange ting, der ikke fungerede.

- Det var især angrebet, der desværre ikke flød. Der kan vi stort alle steppe op, for det sidder bare ikke i skabet lige nu. Vores forsvar og vores målmænd så heldigvis rigtig stærke ud, vurderede Skjern-backen.

Baia Mare venter søndag
I morgen tager holdet så hul på forberedelserne mod søndagens historiske opgør. Her venter rumænske Baia Mare på hjemmebane i Champions League.

- Det er en ret ukendt modstander for os endnu. Men jeg håber virkelig, at vi kan komme godt af sted med en sejr på hjemmebane. Det er meget vigtigt for vores videre færd i Champions League. Forhåbentlig kommer der masser af mennesker i hallen, for vi får virkelig brug for en god hjemmebane til kampen. Ellers bliver det svært, siger Søndergaard.

Billetter til søndagens kamp i Champions League kan købes her eller i døren før kampstart.

NYHEDER