STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard evaluerer første testsejr

Af Nicklas Thygesen

Alle mand på holdkortet kom i spil, da Skjern Håndbold indledte opstartsprogrammet med den første testsejr over svenske IFK Kristiansstad.

Assistenttræner Kasper Søndergaard var tilfreds med, hvad han så fra Skjern-bænken - og håber samtidig at de få ændringer i Skjern-truppen vil bære frugt, når det bliver alvor.

- Vi er lidt et andet sted i år, end vi har været i de foregående. Der er ikke så mange nye tilførte spillere, der skal spilles ind, og det håber og tror jeg på, at vi kommer til at se på vores spil. Allerede i dag - til trods for det var første træningskamp - så det fornuftigt ud. 

- Jeg har altid troet på kontinuitet, og derfor håber jeg også på, at vi allerede i starten af sæsonen kan levere på et højt niveau, fordi vi ikke har særlig mange nye konstellationer - med undtagelse af Vetle Rønningen i den defensive del - og de to nye fløjspillere i Bjarke og Jonathan.

- Så jeg er meget fortrøstningsfuld, og var overordnet fint tilfreds med, hvad vi fik leveret i dag, siger Kasper Søndergaard.