STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-profil: Fuldt ud tilfreds

Kasper Søndergaard var meget tilfreds med fredagens gruppelodtrækning.

Fredagens gruppelodtrækning faldt i god jord hos vestjydernes landsholdsback, Kasper Søndergaard.

Af Nicklas Thygesen

Spanien, Slovenien, Schweiz, Rumænien og Norge.

Fem lande, som Skjern-delegationen om få måneder sætter kurs mod, når gruppespillet i Champions League begynder. 

Kasper Søndergaard og resten af Skjern-mandskabet havnede i Gruppe C, hvor vestjyderne blandt andet trak Ademar Leon og Gorenje Valenje. Vigtigst af alt, så undgik vestjyderne den vel nok stærkeste modstander i form af franske Montpellier - til stor tilfredshed for Kasper Søndergaard. 

- Jeg er fuldt ud tilfreds med udfaldet. TIlfreds med at vi slap for Medvedi, HC Metalurg og for den sags skyld Montpellier, siger Kasper Søndergaard, der forventer hård kamp om topplaceringerne i Gruppe C.

- Vi skal formentlig slås med Ademar Leon og Kadetten Schauffhausen om førstepladsen i puljen. De øvrige mandskabers niveau har jeg begrænset kendskab til, men umiddelbart så er det fem fede modstandere med stærke udebaner og hold, som vi på papiret kan matche, siger landsholdsprofilen.

Da vestjyderne for to år siden sidst deltog i den europæiske turnering var norske Elverum og schweiziske Kadetten Schauffhausen ligeledes i gruppe med Skjern, mens Gorenje Valenje blev besejret i bronzekampen ved EHF Final4-stævnet i Berlin tilbage i 2014. 

NYHEDER