STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern fik uafgjort efter svingende indsats

René Rasmussen og holdkammeraterne er efter aftenens opgør på andenpladsen i Boxer Herreligaen.

Efter en tæt afslutning og en kamp på det jævne af begge mandskaber, spillede Skjern og Bjerringbro-Silkeborg uafgjort i onsdagens topopgør.

Af Lone Jørgensen

Der var lagt op til det helt store håndboldbrag mellem to stærke mandskaber i aftenens opgør i Boxer Herreligaen, hvor vinderen ville sætte sig på førstepladsen.

Skjern Bank Arena med Skjern Ultras i spidsen kogte også fra kampens første sekunder, hvor tændingen på banen heller ikke var til at tage fejl af.

Der skulle også kun gå 24 sekunder af kampen, før den første udvisning faldt. Heldigvis var den til udeholdet, og kort tid efter udnyttede Skjern overtallet ved at score kampens første mål, der blev sat ind af en fri René Rasmussen.

Rodet spil fra start
Ud over tænding og en forrygende stemning bar kampens start præg af lidt rodet spil fra begge mandskaber. Især Skjern havde dog godt styr på forsvaret, der flere gange tvang BSV ud i beslutninger, der resulterede i boldtab.

Skjern fik hurtigt skabt et lille forspring på måltavlen, hvor Søndergaard, Svensson og Rasmussen nærmest var alene om at bidrage i de første 30 minutter.

Intensiteten fejlede absolut stadig intet, men til gengæld faldt niveauet i Skjern-spillet noget i første halvelgs sidste minutter og Skjern måtte afgive føringen til BSV, der i løbet af få minutter skød sig til en pauseføring på 13-11.

Skjern fik dog hurtigt bragt balance i regnskabet med to hurtige mål af Bjarke Christensen og René Rasmussen efter pausen, hvor også Søren Pedersen i målet fik en godt start med en række redninger.

Skjern-fløjene dominerede
I de første godt ti minutter af anden halvleg blev de to Skjern-fløje ved med at dominere på den grønne måltavle, da de sammen sørgede for Skjern fem første mål.

De to hold fulgtes stadig ad, selvom Skjern-forsvaret til tider havde svært ved at holde deres tidligere holdkammerat, Nikolaj Markussen, som i en periode midt i anden halvleg scorede efter behag.

Modsat lykkedes Skjern ikke som ønsket med afslutningerne, og hang nærmest konstant bagefter på måltavlen.

Lige indtil tre et halvt minut før tid, da Kasper Søndergaard med sin syvende scoring skød Skjern på 24-23.

Tæt afslutning
Der var lagt op til en forrygende tæt afslutning, og med halvandet minut igen tog BSV time out. Skjern var stadig foran med en enkelt pind, men Nikolaj Øris udlignede for gæsterne med et minut igen.

Kort tid efter var det Skjerns tur til at tage time out med 25 sekunder igen, og Skjern formåede at holde på bolden - dog uden at score - indtil tiden løb ud. Efter tid fik Skjern muligheden på et tremeterkast fra en nærmest umulig position helt ude i højre side og bolden røg i paraderne.

Skjern kravler med aftenens ene point op på andenpladsen i Boxer Herreligaen, hvor holdet altså stadig er ubesejret på hjemmebane.