STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-anfører ikke mæt af tophåndbold

Kaptajn Jensen fortsætter i den grønne trøje.

Skjerns 34-årige anfører Jesper Jensen forlænger kontrakten med Skjern til 2014.

Skjern Håndbolds playmaker Jesper Jensen er ikke mæt af tophåndbold - tværtimod. Den mangeårige Skjern-anfører har således sat sin underskrift på en ny kontraktforlængelse, der fastholder eks-landsholdsspilleren i klubben til 2014.

"Jeg var aldrig i tvivl om at sige ja til yderligere to år i Skjern. Jeg har stadig ambitioner om at være blandt de absolut bedste i Danmark, og jeg er sikker på, at klubben og jeg i fællesskab kan indfri forventningerne til hinanden,” siger Jesper Jensen.

Den rutinerede playmaker, der har spillet 120 A-landskampe for Danmark, er i øjeblikket i gang med sin 12. sæson i Skjern, efter at han kom til Skjern fra Team Esbjerg i år 2000. Siden da er det blevet over 400 førsteholdskampe.

”Jesper Jensen er en loyal kulturbærer, som er en fantastisk lederprofil for Skjern Håndbold. Både menneskeligt og sportsligt er han en afgørende spiller for os, så vi er naturligvis glade for, at han har lyst til at tage yderligere to år i den grønne trøje,” siger Skjerns formand Carsten Thygesen.

Jesper Jensen har i sine 12 år i Skjern deltaget i to europæiske finaler, to pokalfinaler, én DM-finale og er desuden blevet kåret til årets spiller af klubbens fans to gange.