STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern åbner Champions League med sejr

Bjarte Myrhol og stregkollega Thomas Klitgaard arbejdede stenhårdt i begge ender af banen. Foto: Steffen Bloch

Sæsonens første sejr i Champions League er i hus. Holdet besejrede rumænske Baia Mare med fire mål i Skjern Bank Arena.

Af Lone Jørgensen

De første to point er således på Skjern-kontoen i Gruppe D efter en kamp, hvor det afgørende træk på måltavlen allerede blev sat ind efter et lille kvarter.

Her udnyttede hjemmeholdet, efter en jævnbyrdig start på opgøret, en overtalsperiode til at gå fra 6-6 til 10-6 og herefter var der aldrig tvivl om udfaldet af kampen.

Store rumænere på modstanderholdet
Det var en flok fysisk stærke rumænere, der tog imod Skjerns angreb, som dermed lige skulle vænne sig til at spille overfor et anderledes forsvar.

Især Bjarte Myrhol og Thomas Klitgaard måtte kæmpe hårdt og rykke hurtigt på stregen, hvilket dog også flere gange gav pote. I det hele taget viste Skjern rigtig fint angrebsspil, som fortsatte i store dele af kampen.

Modsat startede Søren Pedersen endnu engang stærkt ud, mens forsvaret fulgte med efter en start, hvor de dog skulle finde sig til rette over for det rumænske mandskab.

Solid pauseføring
Skjern gik til pause med en solid føring på 17-12, hvor af de fem Skjern-scoringer blev sat ind af veloplagt René Ramussen, der både passerede Baia Mares keeper i stationært spil samt på kontra.

Anden halvlegs start blev ligesom opgørets første minutter heller ikke med et Skjern-hold på højeste niveau. Rumænerne udnyttede situationen til at hale ind på vestjyderne, og flere gange i løbet af anden halvlegs første kvarter svandt føringen ind til to mål.

Heldigvis steppede Skjern igen op i den sidste del af kampen. Med anfører Klitgaard, Myrhol og Mikkelsen i spidsen samt en flot kulisse i ryggen lykkedes det Skjern-holdet at hente en sejr på 32-28, og de to første point er dermed sikret i dette års Champions League.