STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Sejren grundlagt i første halvleg

Lasse Mikkelsen var glad ovenpå eftermiddagens sejr. Foto: Steffen Bloch

Skjern-topscorer Lasse Mikkelsen vurderede efter kampen, at de første 30 minutter var afgørende for holdets sejr.

Af Lone Jørgensen

De var med til 6-6, men derefter lykkedes det Skjern at slå hul ned til dagens modstandere fra Baia Mare, der var sæsonens første modstandere i Champions League.

Første halvleg var da også klart bedre end anden halvleg for Skjern.

- Vi spillede en god første halvleg, og det var den, der grundlagde sejren i dag. Vi fandt en nogenlunde balance i forsvaret set i forhold til, at det var et fysisk stærkt hold og noget helt andet, end det vi er vant til fra ligaen. Angrebsmæssigt spillede vi noget af det bedste, vi har gjort i lang tid, og vi fik løbet vores kontraer bedre, end vi har gjort i nogle af de andre kampe, så det var klart et plus, sagde en glad Lasse Mikkelsen oven på sejren.

Middelmådig anden halvleg
Han sørgede selv for ni mål for hjemmeholdet. Størstedelen af bagspillerenes mål blev sat ind i anden halvleg, hvor Skjern i perioder måtte kæmpe hårdt for at holde føringen.

- I anden halvleg sled vi lidt mere for tingene, især defensivt. Det var nogle tunge drenge vi var oppe imod, og så blev vi fanget nogle gange. Det ramte os lidt, men vi holdt heldigvis føringen, selvom de nogle gange kom tæt på sagde Mikkelsen.

På trods af en middelmådig anden halvleg var han dog tilfreds. Først og fremmest med de to point.

- Vi spillede ikke en fantastisk anden halvleg. Men det absolut vigtigste var, at vi fik en sejr i dag og to point på kontoen i dag, sluttede den blonde Skjern-bagspiller.

Allerede næste weekend skal han sammen med holdkammeraterne igen i kamp i Champions League. Her møder holdet norske Elverum på udebane.

NYHEDER