STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Redningsmand Winkler stolede på intuitionen

Winkler blev dagens Skjern-helt.

Tim Winkler havde læst den unge Skanderborg-skytte Buster Juul før det afgørende straffekast.

Af Kenneth Thygesen 

Tim Winkler blev dagens helt med en straffekastsredning ti sekunder før tid. Han afløste overraskende en ellers velspillende Kristian "Nøller" Asmussen og kom altså ind fra bænken og blev redningsmanden.

"Nøller kiggede ud på mig og signalerede, at jeg skulle ind og tage den," sagde Tim Winkler og fortsatte:

"Jeg kommer ind og ser, at det var ham den unge (Buster Juul red.) igen, og normalt har unge spillere ikke køligheden i de situationer, hvor det spidser allermest til. Det troede jeg heller ikke han havde, og når du er nervøs, tør du ikke skyde oppe i målet. Derfor forsøgte jeg at lukke alt nede, og så ramte han min venstre arm," forklarede Tim Winkler om den afgørende episode.

"Det var et fedt øjeblik og ikke mindst et vigtigt øjeblik. Havde vi sat point til mod Skanderborg, havde det været et kæmpe nederlag for os rent mentalt," sagde Tim Winkler.

Ifølge Skjern-målmanden er held og marginaler altid en afgørende del af slutfasen, men det positive findes ikke i de døende sekunder.

"Man kan se, at vi har flyttet os. Vi er kommet videre. I dag havde vi heldet og dygtigheden til at vinde, men havde vi leveret, som vi gjorde for et par måneder siden, kunne vi have tabt sådan en kamp med tre-fire mål. Det er forskellen," forklarede dagens Skjern-helt.