STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nyt fanområde: Carlsberg Fanzone åbner til første hjemmekamp

Af Nicklas Thygesen

Når det trofaste hjemmepublikum går ind af dørene til Skjern Bank Arena for første gang til den nye sæson den 9. september, så vil de blive mødt af et nyt og stort fanområde.

Carlsberg Fanzonen er navnet bag det nye fanområde, der blandt andet inkluderer fanspisning, barområde, aktiviteter for børn og voksne samt en ny fanshop. 

- Vi har i Skjern Håndbold længe haft fokus på, hvordan vi kan udnytte vores fantastiske faciliteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter endnu bedre - til gavn for vores trofaste publikum.

- Derfor er det med stor glæde, at vi i samarbejde med Carlsberg kan løfte sløret for Carlsberg Fanzonen, hvor der både før kampene, i pauserne og efter kampene bliver plads til de mange fællesskaber og store oplevelser i- og omkring Skjern Håndbold.

- Det forventer vi os store ting af, og vi glæder os enormt meget til at indvie Carlsberg Fanzonen til den første hjemmekamp, siger salgschef i Skjern Håndbold, Rasmus Boysen.

Tilmeldingen til fanspisning den 9. september er i fuld gang. Der er allerede 75 tilmeldte - og du kan gøre det samme HER