STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ny højrefløj: Et misvisende billede

Hans Martin Asmussen kan få sin officielle debut d.13 februar, når vestjyderne skal en tur til Holstebro. 

28-årige Hans Martin Asmussen fik sin uofficielle debut for de grønblusede i torsdagens opvisningskamp. 

Af Nicklas Thygesen

I torsdagens opvisningskamp mod Ribe-Esbjerg fik 28-årige Hans Martin Asmussen de første uofficielle minutter i den grønne trøje.

- Det var en dejlig følelse, selvom der ganske forståeligt var afstemninger med sidemanden, som ikke sad i skabet endnu. Vi manglende centrale folk på flere positioner i torsdags, men overordnet set var det en rigtig fin træningskamp, siger højrefløjen.

Vestjyderne var uden Bjarte Myrhol, Markus Olsson, Daniel Svensson og Matthias Flohr, hvilket blandt andet medførte til et mere offensivt forsvar.

I stedet for det traditionelle 6:0 forsvar dækkede Ole Nørgaards mandskab flere gange i kampen et ekstremt offensivt 3:3 forsvar, og det gav lidt udfordringer ifølge højrefløjen.

- Det offensive forsvar bar præg af flere misforståelser end normalt, hvor vi lukkede lidt for mange mål ind end nødvendigt. Men vi manglende en masse folk på centrale positioner, så vores præstation er lidt misvisende, i forhold til hvor vi står på nuværende tidspunkt, siger Hans Martin Asmussen.

Den 6. februar skal de grønblusede i aktion igen, når Bjerringbro-Silkeborg afholder 10 års jubilæum. Her er modstanderne værterne fra Silkeborg samt Jesper Jensens nordjyske mandskab fra Aalborg.