STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ny fløjspiller i tvillingeforvirring

Thomas Bruhn har i denne uge trænet med holdkammeraterne for første gang.

Den nye fløjvikar Thomas Bruhn har fået en god start i Skjern, hvor Bruhns forhold til en af holdkammeraterne er lidt specielt.

Af Kenneth Thygesen

René Rasmussens nye fløjkollega på højresiden, Thomas Bruhn, blev i mandags budt velkommen af holdkammeraterne.

Den nye fløjspiller skal i det næste halve år vikariere for en knæskadet Jesper Dahl, og starten på forårseventyret for Thomas Bruhn levede op til forventningerne.

- Det er nogle glade gutter, og man kan sagtens mærke, at det fungerer godt socialt. Det har været en fornøjelse at starte op, siger Thomas Bruhn.

32-årige Thomas Bruhn har for mange år siden været på udvalgt hold med Kasper Søndergaard, ligesom han har spillet med Morten Balling i Mors-Thy Håndbold.

Selvom Søndergaard og Balling er de eneste, som Thomas Bruhn reelt har spillet på hold med, føler han alligevel, at han har spillet på hold med en anden Skjern-mand.

- Jeg føler jo også lidt, at jeg kender René Rasmussen, fordi jeg kender tvillingebroderen Jørgen fra Mors-Thy. De taler ens, ser ens ud og alligevel er de forskellige. Det er lidt forvirrende, og det skal jeg lige vænne mig til, griner Thomas Bruhn.

Formen er på vej op
I løbet af december låste Thomas Bruhn sig hver aften ind i hallen på det lokale gymnasium, hvor han arbejder som idrætslærer. 

Den halvårlige kontrakt som fløjvikar i Skjern Håndbold var underskrevet, og derfor skulle den rutinerede fløjspiller i så god form som muligt, inden træningsopstarten i januar.

I de sidste par dage har Skjern-truppen inklusiv Thomas Bruhn trænet benhårdt, og sådan bliver det ved med at være i de kommende uger. Men det passer Thomas Bruhn godt.

- Jeg har savnet det. Jeg har savnet at få en bold i hånden, og derfor var det en fed følelse at lave den første skruebold og blive tacklet for første gang, siger Thomas Bruhn,

- Formen er nogenlunde, men de hurtige spurter skal blive bedre. Derfor er det perfekt, at vi har en knap en måneds træning, siger Thomas Bruhn.