STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nørgaard: Vi kæmpede os til et point

Nørgaards mandskab er stadig ubesejret på hjemmebane.

Ole Nørgaard var tilfreds med det ene point efter aftenens kamp, der kunne være gået begge veje.

Af Lone Jørgensen

Der var en forrygende stemning, sæsonrekord i Skjern Bank Arena og masser af intensitet. Men der manglede lige et enkelt point til Skjern for at aftenen havde været helt perfekt.

Efter et opgør, hvor Skjern til tider havde overtaget, mens holdet på andre tidspunkter haltede bagefter, var Skjern-træner Ole Nørgaard tilfreds med det ene point, som holdet fik ud af kampen.

- Vi var i førerposition til sidst, men omvendt kunne BSV lige så godt vundet, så på den vis og hvis man tænker på, at det her var en kamp, hvor mange ting kunne have været bedre, er vi tilfredse med det ene point. Det er slet ikke så tosset, sagde Nørgaard, og fortsatte:

- Vi kæmpede os til et point i dag. Spillet var for svingende, og så kan man kun prøve at kæmpe sig til point. Det gjorde vi, og man kan sige, det er en god egenskab at kunne gøre det, når spillet ikke flyder.

Manglende sikkerhed i angrebet
Skjern lagde fint ud i kampen forsvarsmæssigt, men flere gange kom Skjern ikke til de ønskede afslutninger i modsatte ende, hvor holdet ikke præsterede på det niveau, man tidligere har set dem.

- Vores angreb bar præg af manglende sikkerhed og så kom vi nogle gange til at se ubeslutsomme ud og sende halve aflsutninger afsted. Derudover var der flere, der ikke præsterede individuelt  i kampen. Men det er stadig tidligt på sæsonen, og holdet rummer masser af potentiale, så der skal fortsat kæmpes stenhårdt for tingene, sluttede en fortrøstningsfuld Skjern-træner.

På søndag er der igen hjemmebanekamp for det grønne mandskab, når holdet spiller mod rumæsnke Baia Mare i Champions League.

NYHEDER