STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nørgaard konkluderer: Vi har steppet op

Ole Nørgaards mandskab har vundet 19 kampe ud af 23 mulige i alle turneringer i efteråret.

Cheftræneren ser tilbage på et succesrigt efterår, hvor Skjern især i forsvarsspillet har taget et stort skridt.

Af Kenneth Thygesen

Torsdag den 26. december rundede Skjern Håndbold kalenderåret 2013 af med en sikker hjemmebanesejr over Sønderjyske på 31-28.

Dermed er der på grund af EM-slutrunden over en måned, til Skjern igen skal spille ligakamp i Herre Håndbold Ligaen.

Skjernhaandbold.dk har bedt cheftræner Ole Nørgaard om at kigge tilbage på den første halvdel af sæsonen 2013/2014.

- Jeg er ganske godt tilfreds med efteråret. Grundspillet er, som jeg tidligere har sagt, en lang kamp for at få de bedste positioner til et spændende slutspil, og her ligger vi fint til. Vi har vundet 15 af 19 ligakampe og har spillet fint langt hen ad vejen, siger Ole Nørgaard.

- Vi har været stabile med undtagelse af enkelt uge, hvor vi ramte både top og bund. Vi havde et lille formdyk omkring kampen i Herning mod Team Tvis med et par europæiske kampe, men det har ikke kostet, forklarer Ole Nørgaard.

Roser til defensiven
Selvom Skjern Håndbold med afstand er ligaens mest scorende hold, er det dog defensiven, som cheftræneren glæder sig mest over.

- I sidste sæson dækkede vi godt op, men i år er vi steppet et skridt op. Vi har været stabilt gode, og det er jeg rigtig godt tilfreds med, siger Ole Nørgaard.

En offensiv udfordring
Han fremhæver dog også Skjern-spillernes evne til at angribe modstanderne i høj fart. Men det er samtidig Skjerns udfordring i et spændende forår.

- Spiller vi med fart og tempo, er vi svære at have med at gøre. Derfor ligger udfordringen i for os at tackle de situationer, hvor modstanderne vil bremse vores hurtige spil. Det har knebet i kampe mod fx Team Tvis og Århus, og så begynder vi at spille individuelt og usammenhængende, og så falder vores niveau markant, siger Ole Nørgaard.

- Vi skal tackle de situationer bedre i foråret, og det arbejder vi på, siger cheftræneren.