STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Nørgaard: En jævnbyrdig pulje

I næste begynder kampene i Champions Leagues gruppespil.

I dag er der præcis en uge til, at Skjern tager hul på verdens bedste klubturnering i Skjern Bank Arena.

Af Lone Jørgensen

HC Metalurg, HC Motor Zaporozhye, Kadetten Schaffhausen, HCM Baia Mare og Elverum Håndball.

Det er de fem modstandere, Skjern skal prøve kræfter med i Champions Leagues Gruppe D, hvor vinderen ryger direkte i 1/8-finalen.

Det er mesterhold fra de respektive lande, og Skjern-træner Ole Nørgaard ser frem til at komme i gang med de europæiske kampe, hvor han spår realistiske muligheder for Skjern.

- På papiret er det en meget jævnbyrdig pulje, hvor vi gør os forhåbninger om at slutte blandt de to bedste, siger Nørgaard.

I den kommende uge går han mere intensivt i gang med forberedelserne til Champions League, hvor han især skal se nærmere på holdets første modstander, HCM Baia Mare.

Metalurg favoritter på papiret
Om det rumænske hold bejler til en topplacering i puljen, har han endnu svært ved at forudse.

- Vi skal have kigget lidt mere på holdene, før vi begynder at kloge os for meget. Det er vanskeligt at sige, hvem der kommer til at ligge i toppen, men på papiret vil Metalurg nok være favoritter. Omvendt har de haft nogle rokader og så videre på holdet, der måske gør, at de er i samme gryde som os rent styrkemæssigt, vurderer Nørgaard.

I første omgang gælder det dog kampen mod rumænerne på søndag, hvor der for første gang blændes op for Champions League håndbold i den nye Skjern Bank Arena.

Opgøret mellem Skjern og HCM Baia Mare spilles søndag d. 20. september kl. 16:50, og du kan købe billetter til opgøret her.

NYHEDER