STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ni mål af Bjarke i premieresejr

Bjarke Christensen var skarp fra både fløjen og på straffekast i den danske premierekamp.

Bjarke Christensen scorede ni mål på ni forsøg i VM-premieresejren over Tunesien. Boysen fik fuld tid i forsvar.

Af Kenneth Thygesen

Det danske U21-landshold fik søndag eftermiddag en perfekt start på U21-VM i Bosnien.

I den bosniske by Banja Luke vandt de danske U21-drenge premierekampen over Tunesien med cifrene 34-24 efter halvlegsføring på 15-14.

Skjern Håndbolds to repræsentanter, Rasmus Boysen og Bjarke Christensen, satte begge et solidt aftryk på kampen med flotte præstationer.

Rasmus Boysen slutrundedebuterede med maner med fuld tid som back i forsvaret. Holdkammeraten Bjarke Christensen boltrede sig samtidig på fløjen og på straffekast med i alt ni mål til følge på kun ni forsøg.

Fra dhf.dk:

".. Især virkede det danske overgangsspil fremragende og både Bjarke Christensen og Jonas Langerhuus stod stærkt i billedet – præcis som målmand Alexander Jakobsen, der havde nogle fine redninger i 2. halvleg ligesom Rasmus Boysen dækkede fremragende på højre toer i forsvaret."

Målscorere for Danmark:
Bjarke Christensen 9, Jonas Langerhuus 7, Rene Antonsen 5, Lasse Andersson 3, Tobias Ellebæk 3, Buster Juul 3, Theis Baagøe 2, Lars Mousing 1, Stig Bugge 1

Næste kamp for danskerne er mandag aften kl. 18.30, hvor modstanderen er Frankrig.