STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Mikkelsen kæmper for at blive klar

Et brud i foden har kostet Lasse Mikkelsen over to måneders pause. 

Lasse Mikkelsen bliver ikke klar til første træningsdag, men der er håb forude.

Af Kenneth Thygesen

På mandag indleder Skjern Håndbold træningen og forberedelserne frem mod den nye sæson, der officielt skydes i gang den 1. september på udebane mod Skive.

Inden haltræning og håndboldøvelser står der fysisk træning på programmet, men det bliver sandsynligvis uden en af holdets bagspillere.

Kræver tålmodighed
Lasse Mikkelsen fik i starten af maj et brud i foden og måtte derfor indtil midten af juni bevæge sig rundt med krykker og beskyttelsesstøvle. Han er nu begyndt at løbe igen, men der er fortsat et stykke vej, før han er på lige fod med holdkammeraterne.

- Jeg er så småt begyndt at løbe, men det er ikke helt normalt endnu, og det er også kun et par hundrede meter ad gangen. Foden hæver også hurtigt op, når jeg bruger den meget, siger Lasse Mikkelsen.

- I stedet har jeg svømmet og styrketrænet en del og samtidig spinnet regelmæssigt. Det ser okay ud, men det kræver en del tålmodighed, siger Lasse Mikkelsen.

Når Skjerns fysiske stab på mandag sætter gang i opstartstræningen, bliver det sandsynligvis også med et specielt program til playmakeren.

- Der er selvfølgelig lidt begrænsninger, og jeg må nok erkende, at jeg ikke når at blive klar på samme vilkår som de andre. Hans (Hans Jensen, fysioterapeut red.) tager et kig på situationen på mandag, og så må vi se, hvordan det ser ud, forklarer Lasse Mikkelsen.