STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Markussen: En svær udebane

Markussen i kamp for Skjern. Mod BSV. I aften skal han i kamp for BSV. Mod Skjern.

I aften er Nikolaj Markussen en del af udeholdet, når han vender tilbage til sin gamle hjemmebane i Skjern.

Af Lone Jørgensen

Han kender efterhånden Skjern Bank Arena rigtig godt.

Foran et trofast grønt publikum på sin vante hjemmebane høstede Nikolaj Markussen sammen med holdkammeraterne i sidste sæson masser af sejre i den – for mange hold - frygtede arena i Vestjylland.

Når Nikolaj Markussen i aften stiller op til topbrag i Boxer Herreligaen for sin nye arbejdsgiver, Bjerringbro-Silkeborg, bliver det nok med knap så mange fans i ryggen og derfor med lidt andre betingelser end sidste år.

Masser af tro på egne evner
Bjerringbro-Silkeborg har dog fået en forrygende start på sæsonen, og det er derfor sammen med et selvtillidsfyldt BSV-mandskab, Nikolaj Markussen i aften kan se frem til et gensyn med gamle holdkammerater og den tidligere hjemmebane.

- Vi har selvfølgelig en masse tro på egne evner efter den start vi har fået, så vi håber på, at vi kan levere et godt resultat. Men som udehold går man aldrig ind som favoritter i Skjern Bank Arena. Vi ved godt, at det er en svær udebane, siger Markussen.

Op til kampen håber han på at kunne drage fordel af sit store kendskab til aftenens modstander.

- Jeg har da været lidt med inde over taktikken og fortalt, hvordan vi forsøgte at sætte ind mod BSV sidste år. Så jeg håber, at min viden bliver en fordel, men omvendt kender de også mig rigtig godt, forklarer den tidligere Skjern-spiller,.

Klar igen efter skade
Lige op til sæsonstarten var han uheldig, og pådrog sig en fiberskade, der holdt ham ude i de første par kampe.

I sejren over Aarhus Håndbold i fredags kom han dog på banen og han forsikrer også, at han er klar til kampen i aften.

- Jeg kan i hvert fald love, at jeg spiller. Hvor meget jeg kommer på banen, kan jeg ikke sige noget om. Men det bliver sjovt at spille mod de gamle holdkammerater, og så glæder sig mig virkelig til at se den nye hjemmebane, og om stemningen i den nye arena er lige så god som den plejer at være i Skjern, slutter Markussen.

Kampen mod Bjerringbro-Silkeborg fløjtes i gang kl. 20:30 og billetter til opgøret købes enten her eller i døren.

NYHEDER