STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Madsen: "Vi står et fornuftigt sted" efter sejr over Skive fH

Af Kristian Bro

Foran 750 tilskuere i Skjern Bank Arena tog Skjern Håndbold en forholdsvis komfortabel 31-29 sejr over Skive fH i en træningskamp, hvor hjemmeholdet var foran stort set hele kampen. Jakob Rasmussen leverede en flot præstation og blev topscorer med otte mål.

Skive forsøgte at presse Skjern-holdet ved at spille syv mod seks gennem store dele af kampen, men Skjern formåede at stå imod, trods fraværet af erfarne spillere som Lasse Mikkelsen, Emil Bergholt, Noah Gaudin og Morten Vium, der alle sad ude i dagens kamp.

Cheftræner Mathias Madsen var overordnet tilfreds efter kampen, selvom der stadig er ting at arbejde på.

- Vi står et fornuftigt sted lige nu, og jeg synes egentlig, at vi har haft nogle gode testkampe. Jeg havde dog gerne set en bedre præstation i dag, men træningskampe handler om at prøve nye ting af og få set spillerne i forskellige situationer. Det var især positivt at se Mads Bjergfelt få masser af spilletid, og Eivind Tangen gjorde det også godt med den ekstra tid på banen, siger Mathias Madsen.

På trods af flere småskader i truppen, er der optimisme hos cheftræneren. Skjern Håndbolds næste kamp er d. 31. august mod Lemvig-Thyborøn i 1/8-finalen i Santander Cup.  

- Vi har desværre manglet en del af vores rutinerede spillere, men jeg forventer, at størstedelen er klar til kampen mod Lemvig.

- Det er altid godt at vinde, selv i træningskampe. Det har været en god mulighed for vores unge spillere som Mads Bjergfelt og Jakob Rasmussen at vise, hvad de kan, og det har de gjort flot, siger cheftræneren.