STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Landsholdsprofil skifter til Skjern

Nikolaj Markussen med sin agent Christian Henriksen fra CHJ Management (venstre) og bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen. 

Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med landsholdsprofilen Nikolaj Markussen, der skifter til Skjern til sommer på en etårig aftale.

Europamesteren Nikolaj Markussen skal fra sommer og det næste år frem bombe løs i den grønne Skjern Håndbold-trøje.

Den 211 centimeter høje bagspiller blev lørdag eftermiddag på et pressemøde i Skjern præsenteret som klubbens nye bagspiller fra næste sæson.

En overrevet akillessene i højre fod holder dog i øjeblikket 25-årige Nikolaj Markussen uden for banen for sin klub El Jaish Handball fra Qatar. Derfor måtte storskytten også melde afbud til EM i januar, men til sommer er landsholdsspilleren tilbage på banen. Denne gang iført en grøn trøje.

- Jeg har snakket med flere af spillerne fra landsholdet og selvfølgelig Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard, som kun har rosende ord om klubben. Det er en driftsikker og topprofessionel klub med store ambitioner og en stærk trup. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Nikolaj Markussen.

- Skjern har hele pakken, og jeg tror, det er et perfekt valg for mig og min kæreste. Jeg har brug for en sikker base efter en turbulent tid med konkurs i Madrid, skiftet til Qatar og en alvorlig skade. Her var Skjern det oplagte valg, siger Nikolaj Markussen.

En topklassespiller på internationalt niveau
Aftalen med Nikolaj Markussen vækker glæde i Skjern Håndbold, der har hentet den skudstærke spiller i skarp konkurrence med flere topklubber.

- Det er et scoop. Vi er meget stolte over, at vi har sikret os en af Danmarks absolut bedste bagspillere. Nikolaj er en topklassespiller på internationalt niveau, der qua sin fysik kan noget ekstraordinært. Han kommer til at tilføre en i forvejen stærk bagkæde endnu mere kvalitet og power, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand, Skjern Håndbold.

Nikolaj Markussen har tidligere spillet i Nordsjælland Håndbold og i den spanske topklub BM Atletico Madrid.

Han er noteret for 45 A-landskampe og har blandt andet vundet EM-guld i 2012 og VM-sølv i 2013.