STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Kristoffers kampprogram

Kristoffer Laursen skal i premierekampen møde de gamle holdkammerater fra Skive.

Se hvilke kampe Kristoffer Laursen ser mest frem til i den kommende sæson.

Af Kenneth Thygesen

Mens Skjern Håndbolds hjemmekampe nu er fastlagt, er der fortsat lidt usikkerhed omkring flere af udekampene.

Ikke desto mindre kan man nu danne sig et overblik over kampprogrammet, og ifølge Skjern-keeper Kristoffer Laursen springer flere kampe i øjnene.

- Som tidligere Skive-mand glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt til premierekampen hos dem. For mig er det altid spændende at spille mod dem, og det gør det kun sjovere at møde dem i den første kamp efter to måneders sommertræning- og løb, siger Kristoffer Laursen.

Mulighed for god start
Skjern indleder sæsonen i Skive søndag den 1. september. Herefter venter fem kampe mod henholdsvis Nordsjælland, Skanderborg, Århus, SønderjyskE og Ribe-Esbjerg HH.

- Man kan aldrig tale om nemme kampe i ligaen. De findes ikke. Men jeg mener, at vi er bedre end de seks første modstandere, og det er seks modstandere, som vi skal slå for at være med i toppen, siger Kristoffer Laursen.

- Man vinder ikke bare lige på udebane over SønderjyskE eller hjemme over Århus. Det så vi også i sidste sæson, men jeg mener stadigvæk, at der er potentiel mulighed for en rigtig god start. Og det vil vi gøre alt for at få, siger Kristoffer Laursen.

Besøg hos mestrene
Onsdag den 27. november skal Skjern på besøg i Aalborg, hvor man i sidste sæson vandt 27-24. Ifølge Laursen venter der en ny, fed kamp.

- En onsdag aften i Aalborg mod de danske mestre. Det bliver helt sikkert med mange tilskuere, masser af dramatik og tænding og en tæt afslutning. Det glæder jeg mig allerede til, siger Kristoffer Laursen, der også fremhæver en speciel måned.

- Jeg kan se, at vi har seks kampe på 20 dage i december med udebaneture til Nordsjælland og Aarhus. Det skal nok blive en både presset og vigtig måned, slutter Skjern-keeperen.