STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klitgaard hader januar

Thomas Klitgaard har scoret 68 ligamål i første halvdel af sæsonen.

Thomas Klitgaard finder det ikke interessant at styrke- og løbetræne, mens kammeraterne spiller EM-kampe foran tusindvis af tilskuere.

Af Kenneth Thygesen

Mens Thomas Klitgaard træner og træner, bader Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard i tilskuernes begejstring og mediernes rampelys.

Sådan lyder det humoristisk mellem linjerne, når Skjern-veteranen på stregen fortæller om træningsgangen i den vestjyske klub, mens EM-slutrunden er i gang.

- Det er aldrig sjovt at være ligaspiller i januar. Der er ingen kampe, og man kan bare sidde hjemme foran fjernsynet og se mange af de andre drenge (fra landsholdet red.) spille fede kampe foran tusindvis af tilskuere, mens vi træner. Det stinker, lyder det ærligt fra Thomas Klitgaard.

Skal komme levende igennem
Den fysiske træning styres af benhårdt af sundhedsstaben, der ifølge Klitgaard ikke ligger på den lade side.

- Målet er først og fremmest at komme levende igennem, griner Thomas Klitgaard om den personlige målsætning i januar, inden han skifter til en mere seriøs tone.

- Formen skal holdes ved lige og forbedres på nogle punkter. Det skal nok ske, for vi styrketræner og løber fuldstændig vanvittigt, siger Thomas Klitgaard.