STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klitgaard: Aalborg DM-favorit

Thomas Klitgaard anser Aalborg som en af DM-favoritterne, men tror alligevel på sejr i eftermiddagens kamp. 

Efter den overbevisende sejr på hele 22 mål mod TMS Ringsted venter der i eftermiddag en modstander af en helt anden kaliber, når Skjern Håndbold gæster Gigantium og Aalborg Håndbold.

Af Simon Dahl

Der har været gang i svingdøren i det nordjyske op til denne sæson, hvor flere store profiler rejst, mens andre er kommet til.

Under ledelse af Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre ligner det ålborgensiske hold absolut nogle, der vil lege med helt i toppen af Herre Håndbold Ligaen.

”På papiret har de virkelig et godt mandskab, og jeg anser dem som en af favoritterne til DM-titlen sammen med KIF København,” lyder vurderingen fra Thomas Klitgaard til skjernhaandbold.dk.

Selvom Thomas Klitgaard har stor respekt for dagens modstander, tror han på en sejr i Nordjylland.

”Det er vores første rigtige test mod ét af de formodede tophold. Det bliver spændende at se, hvor vi står henne i forhold til et hold som Aalborg. Jeg er dog ret overbevidst om, vi kan hente de to point med hjem til Skjern igen,” fortællerr stregspilleren og fortsætter:

”Det kræver dog, at vi fortsætter de gode takter fra Ringsted-kampen. Vi skal have gang i 3-2-1 forsvaret, have nogle redninger og få løbet en masse kontraer. Og mon ikke Henrik Møllgaard så banker er par kasser ind fra distancen,” slutter en grinende Thomas Klitgaard til skjernhaandbold.dk.

Der er kampstart i Gigantium klokken 14.30, og kampen kan følges direkte på TV2.

NYHEDER