STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Klart nederlag i Silkeborg

Af Nicklas Thygesen

Det blev til et klart nederlag, da Skjern-mandskabet gæstede Silkeborg lørdag eftermiddag.

En rigtig dårlig start med for mange afbrændere blev lynhurtigt straffet af værterne, der efter en føring på 8-6 efter 15 minutter trak yderligere fra med en pauseføring på 16-10.

Efter pausen kom der tiltrængt fart i spillet hos Mathias Madsens tropper - og specielt i kontrafasen - hvor Viktor Bergholt var skarp. Det varede dog kort. Vestjyderne fik reduceret til 20-18, men herefter gik det hele lidt i stå igen.

I opgørets sidste 15 minutter var hjemmeholdet ganske enkelt bedre over hele linjen, og endte med en sejr på 36-32.

Emil Bergholt, Joaquim Nazaré og Lasse Mikkelsen delte topscorerværdigheden med seks scoringer.

På tirsdag venter næste opgave, når ubesejrede GOG kommer på besøg i Skjern Bank Arena.