STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Kæmpe opbakning: Højeste tilskuertal nogensinde efter fire kampe

Af Nicklas Thygesen

Mens der på træningsbanen arbejdes benhårdt på at vende den udfordrende sæsonstart, så har opbakningen aldrig nogensinde været større til den vestjyske klub. 

Til sæsonens første fire hjemmekampe har 11.405 tilskuere - svarende til 2852 tilskuere i gennemsnit - overværet de grønblusede i Skjern Bank Arena, hvilket med afstand er den flotteste sæsonstart på tribunerne nogensinde i klubbens historie.

- Det er enormt flotte tal, og det understreger nok en gang, hvor solid og stærk opbakningen er til vores klub. Samtidig har vores øgede fokus på at udnytte de gode faciliteter i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter båret frugt, og det har været fantastisk at se, siger salgschef i Skjern Håndbold, Rasmus Boysen, med henvisning til den store tilslutning og opbakning i Martinsen og Vestjysk Bank Lounge samt den nye Carlsberg Fanzone.

Næste gang Skjern-mandskabet løber på banen i Skjern Bank Arena er den 29. oktober, hvor det 33-årige lange partnerskab med hovedsponsor Skjern Bank markeres med billetter til 33 kr.

Bliv en del af festen og køb din billet HER

NYHEDER