STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jespers syv udvalgte

Jesper Jensen har fundet plads til to Skjern-spillere på sit selvvalgte All Star-hold.

Skjerns Jesper Jensen har udvalgt syv spillere til sit eget drømmehold.

Af Kenneth Thygesen

Den 35-årige anfører Jesper Jensen har i 13 år været et synonym med Skjern Håndbold, men inden længe udløber kontrakten.

I løbet af karrieren har Jesper Jensen spillet mod stort set alt og alle, og på baggrund af de hundredvis af klub- og landskampe har Skjern-anføreren via håndboldsitet nytihaandbold.dk lavet sit eget drømmehold.

På det stjernespækkede hold er der blevet plads til to klubkammerater fra Skjern Håndbold. Det drejer sig om venstrefløjen Claus Hansen og stregspilleren Michael V. Knudsen, der har fået følgende ord med på vejen:

Jesper Jensen om Claus Hansen:
"Han er måske ikke den mest iøjnefaldende, men han var fantastisk for et hold. Han var en stabil fløjspiller med et højt topniveau, der samtidig altid var god for en arbejdsindsats. Han var stærk i kontrafasen og i returløbene, og der blev sjældent scoret i hans side."

Jesper Jensen om Michael V. Knudsen:
"Jeg havde selv fornøjelsen af at spille med Michael i et par år i Skjern. Han var den bedste stregspiller i ligaen, inden han flyttede til Tyskland. Når han ramte toppen, var han blandt de allerbedste på sin position. Ingen tvivl om hans plads på holdet."

Se hele Jesper Jensens drømmehold ved at klikke her.