STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fløjtalent: Kom an, Sønderjyske!

Bjarke Christensen har scoret 36 mål i denne sæson.

Selvtilliden er stor i Skjern-truppen, som er klar til at uddele endnu en lussing på hjemmebane.

Af Kenneth Thygesen

15 timer efter juleanden blev serveret, var der igen mødepligt til træning for Skjern Håndbolds ligaspillere.

Cheftræner Ole Nørgaards mandskab skal nemlig allerede i kamp igen i morgen aften, hvor Sønderjyske kommer på besøg i Skjern Bank Arena.

Kampen er den sidste i 2013, og ifølge Bjarke Christensen kan sønderjyderne forvente en meget hård kamp.

- Sønderjyske får det svært. De kan godt forvente at møde et tændt Skjern-hold, der kommer med fuld hammer, sagde Bjarke Christensen efter dagens træning.

Vil slutte af med sejr
Skjern har blot tabt én kamp på hjemmebane i over et år, og i de seneste tre hjemmekampe har Skjern vundet med over ti mål. 

Skjern-talentet tør dog ikke spå om endnu en storsejr.

- Ti mål er meget, men jeg kan garantere, at hele holdet er klar til at slutte et godt halvår af med en sejr, sagde Bjarke Christensen.

- Vi trænger til juleferie, men vi nægter at tage på ferie efter et pointtab. Sønderjyske er et glimrende hold, der har taget point fra store hold, men hjemme i arenaen er det os, der styrer showet, sagde Bjarke Christensen, der lover publikum, at de grønne fra Vestjylland vil skrue blusset helt op.

- Sønderjyske er ikke et hold, man bare kører over. Det ved vi godt. Men det ændrer ikke på, at vi skruer helt op, og så skal de gøre det godt for at hænge på, sagde Bjarke Christensen.