STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Endnu et lag på spillet

Lasse Mikkelsen og holdkammeraterne spiller i aften i Esbjerg. Foto: Steffen Bloch.

Forud for aftenens kamp er der i Skjern-lejren især fokus på at få skabt et godt fundament defensivt.

Af Lone Jørgensen

Det bliver sagt igen og igen. Der er ingen nemme kampe i Boxer Herreligaen i år. Niveauet er højt, og topholdene kan sagtens besejres, hvis ikke de leverer.

Skjerns udekamp mod Ribe-Esbjerg i aften er absolut ingen undtagelse.

Ingen nem kamp
Hjemmeholdet har i egen hule voldet problemer for flere af ligaens tophold, og med en flok gamle Skjern-spillere på holdkortet forudser Lasse Mikkelsen, at det er et toptunet Ribe-Esbjerg-mandskab, der stiller op til aftenens opgør.

- Det bliver langt fra en nem kamp for os. For det første er der mange tidligere Skjern-spillere på holdet, der rigtig gerne vil vinde over deres gamle klub. For det andet havde vi det også svært dernede sidste år, så ingen tvivl om, at vi skal steppe op, hvis vi skal vinde, siger Mikkelsen.

God base i forsvaret
Sammen med holdkammeraterne blev det til et nederlag i sæsonens første kamp mod Aalborg, mens holdet i fredags vandt hjemme over Skanderborg.

- Vi skal videre fra Skanderborg-kampen, hvor vi fik lagt et niveau mere på i forhold til kampen mod Aalborg. I aften skal vi gerne have lagt et lag mere på, og så skal vi sørge for at få en god base i forsvaret. Tiden må vise, hvor langt vi er angrebsmæssigt, men jeg tror, det bliver vigtigt at stå godt defensivt, så vi ikke kommer i modvind i den ende, vurderer den målfarlige Skjern-spiller.

Kampen mod Ribe-Esbjerg fløjtes i gang kl. 20:30 i aften og du kan se opgøret direkte på TV2 Sport.