STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Daniel Svensson sygemeldt

Daniel Svensson sygemeldt på ubestemt tid. 

Pressemeddelelse fra People In Sport vedrørende Daniel Svensson. 

Mads Winther fra People In Sport, som er agent for Daniel Svensson, har i dag udsendt følgende pressemeddelelse:

Skjern Håndbolds Daniel Svensson er fra dags dato sygemeldt på ubestemt tid. Daniel kom til klubben i sommeren 2013 og var på det tidspunkt i behandling for cancer sygdommen, Hodgkins Lymfom.

I forbindelse med rutine tjek i januar har en række af Daniel Svenssons kontroltal været forhøjede. Derfor har lægerne lavet yderligere tjek og fundet begrundet mistanke om at Daniel kan have fået et tilbagefald af sygdommen.

Derfor skal Daniel Svensson igennem en række undersøgelser og afventer nu svar på prøverne.

- Alle i Skjern Håndbold er naturligvis berørt af situationen. Vi sender de bedste tanker til Daniel og hans familie med håbet om at Daniels fightervilje endnu engang vil hjælpe ham godt igennem en svær tid, siger Carsten Thygesen, Skjern Håndbold.

- Det er en stor overraskelse, hvis at der er tale om et tilbagefald, efter at Daniel har kæmpet sig tilbage i god form og som en vigtig brik for Skjern. Nu afventer vi resultaterne af undersøgelserne inden vi forholder os til det sportslige. Det er naturligvis alt for tidligt at sige noget om den sportslige fremtid. Lige nu er helbredet også det vigtigste, siger Daniel Svenssons agent Mads Winther, People In Sport.

Vi beder jer give Daniel lidt ro - og har I brug for mere information kan henvendelse ske til:

Carsten Thygesen, Skjern Håndbold - 4011 3094
Mads Winther, People In Sport - 2014 7172