STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner: Vi manglede adskillige procenter

Cheftræner Ole Nørgaard hev flere nye opstillinger op af ærmet i gårsdagens testkampe.  

- Vi er fuldt bevidste om at vi skal have lagt adskillige procenter oveni. Sådan var udmeldingen fra Ole Nørgaard efter gårsdagens træningskampe. 

Af Nicklas Thygesen

En hård og lang opstart er snart et overstået kapitel. På lørdag åbner Skjern kalenderåret 2016 på udebane mod rivalerne fra Team Tvis Holstebro.

I går eftermiddags var Skjern-spillerne i aktion for sidste gang inden det for alvor går løs. To testkampe mod henholdsvis Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg resulterede i et enkelt nederlag og en sejr.

- Vi har trænet i en måned for os selv nu, så kampene skulle bruges på at få alle bragt i spil. Det var tydeligt at alle så sådan på det, og derfor kom der adskillige alternative opstillinger i spil, siger Ole Nørgaard og tilføjer:

- Vi er fuldt bevidste om at vi skal have lagt adskillige procenter oveni, når sæsonen starter igen, og det kommer der selvfølgelig også. Vi har ikke tilrettelagt vores januar måned efter kampen på lørdag. Vi skal performe over hele foråret, og derfor har vi trænet enormt fysisk, så vi kan spille med når det virkelig gælder, siger Ole Nørgaard.