STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner Nørgaard: Vi har glædet os

Skjern-mandskabet er samlet efter første løbetest. På billedet mangler Frederik Børm, Bjarke Christensen og Rasmus Boysen. 

Den nye sæson er nu officielt skudt i gang. Mandag havde Skjern-spillerne første træningsdag.

Af Kenneth Thygesen

En lang sommerferie er endelig ovre.

Skjern-spillerne mødtes mandag morgen til første arbejdsdag i den nye sæson med morgenkaffe, holdmøde, løbe- og styrketræing.

- Vi har glædet os, og det er naturligvis rigtig dejligt at komme i gang, siger cheftræner Ole Nørgaard, der i det næste stykke tid har overladt træningen til Skjern Håndbolds fysiske stab.

- De næste 14 dage står stort set kun på fysisk træning. Vi skal næsten ikke røre en bold, men derimod have folk i form, siger Ole Nørgaard.

En speciel opstart
For første gang i 14 år startede Skjern Håndbold sæsonen op uden den normale playmaker og anfører, Jesper Jensen, der som bekendt stoppede karrieren i sommers.

Jesper Jensens farvel har ifølge Ole Nørgaard betydet, at andre skal overtage nye roller.

- Når man har sagt farvel til en kulturbærer, en leder og en strateg som Jesper Jensen, er det klart, at der en masse bolde, der skal gribes af andre. Vi skal have fordelt og blandet kortene anderledes i de næste par måneder i forhold til sidste år, siger Ole Nørgaard.

- Når det er sagt, så er jeg utrolig tilfreds med den trup, vi har. Vi har fået tilgang af tre nye spillere i form af Daniel Svensson, Frederik Børm og Morten Balling, som jeg selv har peget på og ønsket til klubben. Det er fantastisk, at de er her, og jeg mener, de kan tilføre en masse til holdet på både individuelt og kollektivt plan, siger Ole Nørgaard.