STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Anførerens tanker om første halvdel af sæsonen

Skjern-anføreren er i gang med sin ottende sæson i den grønne trøje. 

Thomas Klitgaard giver her sin analyse af den første halvdel af sæsonen, som både har budt på op- og nedture. 

Af Nicklas Thygesen

19 sejre, fire uafgjorte kampe og otte nederlag.

Sådan har Skjern-spillerne under Ole Nørgaards ledelse klaret skærene i den første halvdel af sæsonen.

Anfører Thomas Klitgaard giver her sin analyse af den første halvdel, som både har budt på op- og nedture.

- Vi ligger allerøverst i tabellen i den hjemlige liga, og vi er videre fra gruppespillet i Champions League. Det er selvfølgelig en stor præstation, men det som jeg har været mest imponeret over, er hvor "nemt" vi har fået erstattet Henrik Møllgaard med Markus Olsson og Bjarte Myrhol. De har taget ansvar fra dag ét, og er hurtigt blevet indspillet i vores koncept - og for mig, er det den største tilfredsstillelse hidtil, siger Skjern-kaptajnen, som finder aggressivitet og disciplin særdeles afgørende for vestjyderens spilkoncept.

- Jeg synes faktisk ikke at vi skal forbedre os på særlig mange områder. Tværtimod skal vi fortsætte med de ting, som vi har gjort så godt i den første halvdel af sæsonen - nemlig at spille aggressivt i forsvaret og være disciplineret i angrebet. Vi har ikke tilladt vores modstandere at få mange kontramål, og det skyldes netop vores koncentration i angrebsspillet, siger stregspilleren. 

Pokaldrømmen brast på få minutter
Selvom vestjyderne indtager førstepladsen i Boxer Ligaen og er kvalificeret til knockout-kampene i Champions Leauge, så er der specielt én kamp, som Thomas Klitgaard helst vil undvære at tænke tilbage på. 

- Når man kigger tilbage, så er der én kamp, som vi stadigvæk ærgrer os sindsygt meget over i truppen. Pokalkampen i Aarhus, hvor alt er under kontrol. Vi snakkede om før kampen at intet skulle være op til tilfældighederne, og lige pludselig var pokaldrømmen ude af vores hænder, selvom vi førte stort med få minutter igen. Alt hvad der overhovedet kunne gå galt i slutminutterne gik galt. Ser vi bort fra den kamp, så har jeg været utrolig godt tilfreds, siger Thomas Klitgaard.

Den 13. februar skydes Boxer Ligaen i gang igen, når Skjern Håndbold gæster Team Tvis Holstebro i en direkte duel om førstepladsen. 

 

NYHEDER