STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Anførerens gensyn med Champions League

 Thomas Klitgaard var flyvende i EHF-Cuppen sidste sæson. I år gælder det Champions League. 

Champions League-håndbold er tilbage på programmet i Skjern. 

Af Nicklas Thygesen

Efter knap 12 års fravær går det endelig løs i morgen - Champions League-håndbold er tilbage i Skjern. De rumænske mestre fra Baia Mare med danske Lars Walter på trænerbænken gæster Skjern Bank Arena i morgen kl.16.50.

Sidst Skjern deltog i det fornemme selskab, præsterede vestjyderne én af klubbens flotteste resultater, da de tyske mestre fra SC Magdeburg med Olafur Stefansson og Stefan Kretzschmar på holdet, blev sendt hjem fra Herning Messecenter med et femmåls-nederlag i ottendedelsfinalen.

Desværre formåede SC Magdeburg at hive den samlede sejr hjem i Getec Arena, og derfor blev ottendedelsfinalen endestation for Skjern Håndbold.

Thomas Klitgaard er den eneste tilbageværende spiller i klubben, som var med på holdkortet i 2004. Gensynet med Champions League bliver ifølge anføreren en kæmpe oplevelse.

- Champions League vil altid være noget helt unikt. Vi glæder os helt vildt til i morgen, og håber på en flot kulisse i Skjern Bank Arena, siger Thomas Klitgaard. 

Kamptidspunkt:
Skjern Håndbold – Baia Mare spilles søndag den 20. september kl. 16.50 i Skjern Bank Arena.

TV:
Kampen vises direkte på DR 1

Opdateringer:
- Live-updates på Skjern Håndbolds Twitter
- Halvleg/fuldtid på Skjern Håndbolds Facebook

Hvis ikke du har fået købt billet til Champions League-kampen i morgen, kan du nå det endnu. Du kan købe billet til opgøret her.

 

NYHEDER